به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، یکی از مهمترین مسایل جهان امروز، اقتصاد است و بی شک بسیاری از نزاع های کنونی معلول این حوزه است.
در این بین ایران اسلامی در 4 دهه گذشته از نظر اقتصادی تحت شدیدترین تحریم های اقتصادی دشمنان قرار گرفته است و اکنون نیز شاهد تداوم و حتی تشدید این تحریم های یک جانبه هستیم که از منظر قوانین بین المللی این تحریم ها هیچ گونه وجه قانونی ندارند و بیش از 4 دهه است که ملت و نظام اسلامی ایران با این تحریم ها که در واقع رویکرد و چهره ای سیاسی دارند، دست و پنجه نرم می کنند.
در سالهای اخیر در پیام های نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تبیین این تلاطم های به وجود آمده توسط دشمنان به عینه در کلام معظم له مشهود است.
نامگذاری سالهای اخیر به گونه ای حول اقتصاد، صنعت و... می چرخد که نشان دهنده دغدغه رهبر معظم انقلاب به مسایل اقتصادی و بسترهای اقتصادی می باشد.
امسال هم رهبر معظم انقلاب اسلامی، «جهش تولید» را به عنوان شعار سال 99 نامگذاری کردند که در پس این نامگذاری و شعار بسیاری از نکات نهفته است.
«رونق تولید» پیش زمینه «جهش تولید» در حوزه اقتصاد می باشد
ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» گفت: سال گذشته از سوی رهبری سال «رونق تولید» نامگذاری شد و می توان گفت که رونق تولید پیش زمینه «جهش تولید» در حوزه اقتصاد می باشد.
نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرنگان رهبری ادامه داد: «جهش تولید» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی همان «قوی شویم» است.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام فرمودند «قوی شویم»، این سخن بدین معناست که کشور در تمامی حوزه ها باید حرف های بسیاری برای گفتن داشته باشد.
امام جمعه سنندج اضافه کرد: «جهش تولید» چندین امتیاز را در اختیار جمهوری اسلامی قرار می دهد. در نگاه اول جهش تولید می تواند بسیاری از برنامه های بلندمدت در حوزه اقتصاد را سرعت ببخشد و طرح های نیمه کاره و حتی تعطیل را در کمترین بازه زمانی دوباره راه اندازی کند و دوم اینکه پتانسیل های اقتصادی و تولیدی در کشور را به میدان بیاورد.
«جهش تولید» یک امتیاز بزرگ برای تقابل با نوسان های اقتصادی است
ماموستا مصطفی شیرزادی، امام جمعه شهرستان مریوان نیز در این باره گفت: همیشه در کلام رهبری تحلیل هایی نهفته است که بعد از مدتها به آنها می رسیم. ایشان، سال گذشته را سال «رونق تولید» نامگذاری فرمودند که در اصل این نامگذاری مقدمه ای برای اجرای «جهش تولیدی» در کشور بود.
امام جمعه مریوان بیان کرد: بعد از صدور بیانیه گام دوم انقلاب، کشور به شدت نیازمند یک جهش بود و بهترین جهش در این موقعیت زمانی و سیاسی، همان «جهش تولید» می باشد.
این عالم اهل سنت ادامه داد: «جهش تولید» در بسیاری از عرصه ها می تواند یک امتیاز بزرگ برای تقابل با نوسان های اقتصادی در سطح منطقه و جهان باشد، نوسان هایی که در سالهای اخیر تمام دنیا به ویژه منطقه و ایران به خوبی آن را لمس کردند.
ماموستا شیرزادی اضافه کرد: از سوی دیگر «جهش تولید» می تواند بسیاری از برنامه ها و تحریم های برنامه ریزی شده دشمن را خنثی کند، زیرا فرصت را از دشمن می گیرد و حالت تدافعی کشور را به حالت تهاجمی در مقابل بیگانگان تغییر می دهد.
امام جمعه مریوان بیان کرد: امروز نیاز کشور جدای از حفظ اقتدار دفاعی و موشکی، «جهش تولید» و جهش اقتصادی است و برای رسیدن به این نقطه کمال، نیازمند بسیج تمام ظرفیت های کشور هستیم.
باید از «رونق تولید» به سمت پروسه «جهش تولید» حرکت کنیم
ماموستا محمدامین راستی، امام جمعه موقت سنندج نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه بیان کرد: اگر به خوبی در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی دقت کرده باشیم، ایشان از آینده نگری بسیار بالایی برخوردارند و قبل از هر کسی توطئه ها و دسیسه های دشمنان را به خوبی درک می نمایند و راهکاری های دفع آن را برای همه بیان می دارند که باید گفت این یک ودیعه الهی است.
این عالم اهل سنت اظهار کرد: بنابراین بی شک حرکت در راستای منویات معظم له در تمامی حوزه ها می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند و این امر در طول رهبری معظم له به کرار اثبات شده است.
ماموستا راستی تصریح کرد: همگی در بحث برجام به خوبی سخنان رهبر انقلاب را به یاد داریم که فرمودند بنده به مذاکرات خوشبین نیستم که همه دیدیم بعد از مدتی سخنان ایشان به کرسی نشست و حامیان دروغین مذاکره یک به یک میزه مذاکره را به بهانه های واهی ترک کردند.
امام جمعه موقت سنندج گفت: امسال همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند سال «جهش تولید» همه باید در این راستا بسیج شویم و از پروسه «رونق تولید» به سمت پروسه «جهش تولید» حرکت کنیم، زیرا انجام درست این جابجایی استراتژیک می تواند اقتصاد کشور را در برابر توطئه های اقتصادی بلندمدت دشمنان، مصون و بیمه نماید.
انتهای پیام